Saturday, 1 January 2011

Hari Pertamaku,,,1/1/11....

salam...aku xtau nak ckap apa,but ni 1st time aku jejak kaki dalam dunia blogger...aku sendiri xtau macam mana aku boleh ada rasa keinginan nak wat blog ni...maybe aku tertarik after aku terjah masuk beberapa blogger...memang cantikkkkkkk gilerrrrr yarrrrrr(jangan puji lebih2 bro nanti dyeorang kembang mawar,,,huhuhu)....tp aku tabik spring yar macam blogger ailyl rozanna,arifshah,liyana lunia n banyak lagi.. coz korang da master dalam arena blogger...apa-apa pun aku budak yang setahun jagung ni nak amik pengalaman dr korang...aku harap korang bolah la jengok2 entry aku,komen ke,pape jela,n mana yang kurang tu bantula aku noh....ok cancincau....

2 comments:

1 ummah said...

welcome2..haha..slmt berblog..
x de shoutbox ke?kalau ltk shoutbox lgi sng n lgi orng suke nk singgah..

man anna said...

to 1 ummah: alhmdlh baru je add shoutbox nie... so slalu la follow suramsepi erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...